Çağrı_Burcu Özel Üye
çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 648 Yaş : 27 Nerden : isTanbLdnn Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Çağrı ablayı gördüm !!. Paz Tem. 19, 2009 7:49 pm | |
| arkadaşlar başıma o kadar kötü bir olay geldiki anlatamam.ben bugün bir alışveriş merkezindeyken kuyumcunun önünden bir bayan geçti.annem ve babam bana"Burcu bak,senin sevdiğin kız,kayıp prenseste oynayan defne dediler.başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.heyecandan gözlerim doldu.ağlıyacaktım.ama kendimi tuttum.sonra kız alt kata indi.arkadan fiziği çağrı abla.aman allah'ım !! heycandan ölüyorum.kız yüzünü bizim tarafa çevirdi ve !!!!!!!!!!!!. kahretsinnnnnn..çağrı abla değilmiş.ama sanki ikiziydi.çok benzerdi ama değildi.bende hayal kırıklığına uğradım.yüzümde sinirsel bi ifadeyle yoluma dvm ettim.keşke o anda o kız çağrı abla olsaydı.ama yüzü pek benzemiyordu.fiziği tıpatıp aynıydı.ve tabiki de saçları.bu başımdan geçen kötü olayı sizlerle paylaşmak istedim.siz ne düşünürdünüz bilmiyorum ama ben çok üzüldüm.. | |
|
Çağrı_Burcu Özel Üye
çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 648 Yaş : 27 Nerden : isTanbLdnn Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: Çağrı ablayı gördüm !!. Paz Tem. 19, 2009 7:50 pm | |
| çok üzülüyorum.onu her ne kadar internetten tanısam yinede onu gerçekten görmek isterdim. | |
|
Defneci Admin
çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 2681 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Çağrı ablayı gördüm !!. Paz Tem. 19, 2009 8:07 pm | |
| fakat yanlız buraya açma burcu böle şeyleri anlatacaksan serbest kürsüye aç ki eğer anılar bölümü istiyorsan oraya açalım | |
|
Çağrı_Burcu Özel Üye
| Konu: Geri: Çağrı ablayı gördüm !!. Paz Tem. 19, 2009 8:15 pm | |
| anılarım bölümüne açalım.ben pek bilmiyorum böyle şeyleri.o yüzden . | |
|
yurda Özel Üye
| Konu: Geri: Çağrı ablayı gördüm !!. C.tesi Ağus. 29, 2009 5:41 pm | |
| | |
|